Inschrijven speler seizoen 20-21

Inschrijven speler seizoen 20-21

Beste,

 

Het seizoen 2019-2020 is door COVID-19 abrupt beëindigd geweest. Nu de situatie zich stilaan stabiliseert kunnen we voorzichtig beginnen uitkijken naar het volgende seizoen.

Wat het “post corona” tijdperk zal brengen is ook voor ons nog koffiedik kijken maar we hopen alvast dat we begin augustus de trainingen kunnen hervatten en begin september de jeugdcompetities kunnen starten.

Sinds 18 mei is trainen opnieuw toegestaan onder strikte voorwaarden. Enkele van onze jeugdploegen hebben dan ook nog een “corona” proof training gegeven.

Zoals al eerder gecommuniceerd zetten we ook volgend seizoen de jeugd samenwerking verder met Lippelo, FCS Mariekerke-Branst en Lokeren-Temse. Deze samenwerking heeft de naam Jeugdwerking Scheldeland meegekregen en zal ook gebruikt worden in onze externe communicatie.

Vanuit de jeugdwerking van KSK Sint-Amands zullen we volgend seizoen ook kunnen participeren in het “Hands-On” project van Rupel Boom en KV Mechelen, hierover uiteraard later meer info.

Het lidgeld voor volgend seizoen is vastgelegd op:

  • U6: 150 EUR
  • U7 tot en met U17: 225 EUR

 

Vanaf het 2e, 3e, … kind uit hetzelfde gezin is er een korting van 25 EUR.

 

Nieuw is dus dat in het lidgeld een trainingspak is inbegrepen!

 

Mogen wij u vragen het lidgeld te betalen op rekening nummer Argenta BE75 9731 7589 1851  onder vermelding van: Lidgeld naam + voornaam + geboortedatum.

 

Bij betaling voor 31 juli 2020 krijgt elke speler een korting van 25 EUR en betaal je dus 125 EUR voor de categorie U6 en 200 EUR voor de andere categorieën.

Het trainingspak is beschikbaar na ontvangst van het lidgeld.

 

Door de huidige maatregelen is het nog niet mogelijk om pasdagen te organiseren zoals voorgaande jaren. Daarom pakken we het dit jaar anders aan en willen we jullie vragen om de nodige gegevens (maat, naam op training) via onze website door te geven.

https://www.ksksintamands.be/342/kledij/

Hierbij een voorbeeld van de training:

Voorbeeld_training_seizoen_20-21.png

Hou het veilig en tot binnenkort op onze voetbalvelden!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Jeugdbestuur

KSK Sint-Amands

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!