Nieuwe Jeugd Speler

Nieuwe Jeugd Speler

U bent een nieuwe speler bij SK St-Amands en wil zich aansluiten?

 

Neem contact met de jeugdsecretaris Bert Tierens om een afspraak te maken en de nodige info te mogen ontvangen. Tel: 0476 689 983 Email: bert1.tierens@skynet.be

 

Heeft u geen vragen dan kan U onmiddellijk onderstaande gegevens mailen naar onze GC – gc@sksintamands.be

  • Voornaam + Naam speler
  • Adres(sen)
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Emailadres(sen) ouders
  • Telefoonnummer(s) ouders

 

Hieronder vinden jullie informatie met betrekking tot het lidgeld voor het seizoen 2017– 2018.

We wensen als bestuur ten titel van informatie ook even mee te geven waarvoor de lidgelden worden aangewend binnen de werking van onze club. Deze omvatten lidmaatschap Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), verzekering KBVB, bondstaksen, administratiekosten, aanleg-onderhoud terreinen, kleedkamers & douches, energiekosten, gratis consumptie bij wedstrijden.

Onze club mag er ook fier op zijn een voetbalopleiding aan te bieden tegen een zeer democratische prijs.

Daarom werd er beslist om het lidgeld voor het seizoen 2017 – 2018 te houden op 170 €. Voor gezinnen met meerdere aangesloten leden geldt: 170 € voor het 1e lid – 140 € voor het 2e lid – 110 € voor het 3e lid en meer.

Indien het lidgeld betaald wordt vóór 31 juli, krijgt men een tegoedbon van 10 Euro die gebruikt kan worden bij ons eetfestijn midden oktober.

Betaling van het lidgeld kan uitsluitend via overschrijving op rekeningnummer BE75 9731 7589 1851 We wensen er ook de aandacht op te vestigen dat bepaalde mutualiteiten een stuk van het inschrijvingsgeld terugbetalen mits het indienen van een attest. Voor verdere info verwijzen we jullie graag door naar de betreffende mutualiteiten voor de documenten. Bij dit document dient er een betalingsbewijs te worden toegevoegd.

Gelieve bij de betaling duidelijk de naam van de speler(s) te vermelden alsook de jeugdcategorie (vb U6 of U7,…) te vermelden.

Geen lidgeld betaald = geen deelname aan wedstrijden tot betaling ontvangen is.

We wensen er ook de aandacht op te vestigen dat bepaalde mutualiteiten een stuk van het inschrijvingsgeld terugbetalen mits het indienen van een attest. Voor verdere info verwijzen we jullie graag door naar de betreffende mutualiteiten voor de documenten. Bij dit document dient er een betalingsbewijs te worden toegevoegd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!